ارتقا جایگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس

آزمایشگاه آنالیز پیشرفته زیر مجموعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس در ارزیابی سالانه آزمایشگاه های کشور که به وسیله شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود، توانست در جایگاه " آزمایشگاه های توانمند" کشور قرار گیرد. طبق این دسته بندی 6 سطح برای آزمایشگاه ها ی کشور پیش بینی شده است که شامل ۱-مستعد عضویت ۲-عضو آزمایشی ۳-ازمایشگاه فعال ۴- آزمایشگاه توانمند ۵- آزمایشگاه ممتاز و ۶- آزمایشگاه پیشرو می باشد.

آزمایشگاه آنالیز پیشرفته از بدو تاسیس تا کنون که 6 سال می گذرد موفق به صعود 4 سطحی در این دسته بندی شده است و توانسته از آزمایشگاه مستعد عضویت به رتبه آزمایشگاه های توانمند کشور ارتقاء یابد. لازم به ذکر است، ملاک های شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی برای ارزش گذاری آزمایشکاه ها شامل میزان خدمات انجام شده، میزان رضایت مشتری و ارتباط با شبکه در قالب رعایت دستور العمل ها، برگزاری دوره ها، شرکت در نشست ها، ارائه گزارش و ... می باشد.

دیدگاه شما چیست؟