اطلاعیه برگزاری آزمون HSE | ویژه پاییز 1400

آزمون HSE نوبت پاییز 1400 ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در روز چهارشنبه مورخ 26 آبان‌ماه 1400 طبق برنامه ذیل در سامانه LMS برگزار خواهد شد. دانشجویانی که قبلا در کلاس درسی که بنام HSE بر روی این سامانه ایجاد شده است ثبت نام ننموده اند، تا 48 ساعت پیش از آزمون فرصت دارند تا با ورود به لینک زیر، ثبت نام نموده و از جزوات و فایل های ویدیویی که مرجع اصلی آزمون می باشند، استفاده نمایند.

• زمان آزمون گروه A | رشته های بدون آزمایشگاه یا کارگاه | شامل کلیه رشته های انسانی و رشته های ریاضی و آمار : در محدوده ساعت 9:00 الی 9:29 صبح
  • زمان آزمون گروه |  B رشته های دارای آزمایشگاه یا کارگاه | شامل سایر رشته‌های دانشگاه: در محدوده ساعت  10:00  الی  10:29 صبح

لازم به ذکر است، شرکت دانشجویان در آزمون غیرمرتبط به منزله عدم شرکت در آزمون و حذف نمره وی خواهد

لیک کلاس و آزمون مرتبط:  کلیک کنید