اخبار > دوره چهارم HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد

HSE

دوره چهارم HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اقدام به برگزاری چهارمین دوره آموزشی "اصول اولیه HSE در آزمایشگاه ها " ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ 15 الی 17 مهرماه 97 نمود. مدرس این دوره آقای مهندس نوریان مشاور HSE دانشگاه بود که دانشجویان را با مباحث مقدماتی نظیر MSDS، اطفاء حریق، انواع کپسول ها، مخاطرات و ریسک فاکتورهای موجود در آزمایشگاه و سایر مباحث مرتبط آشنا کرد.

این دوره در سه گروه مختلف شامل گروه 1) دانشکده علوم انسانی و گروه های ریاضی و آمار گروه 2) دانشکده نفت و گاز و دانشکده مهندسی و گروه 3) دانشکده کشاورزی و علوم و فنون و سایر رشته های دانشکده علوم پایه برگزار شد که جزوات مربوطه جهت برگزاری آزمون در اینجا موجود است.

لازم به ذکر است آزمون مربوطه در تاریخ 21 آبانماه با اطلاع رسانی قبلی در محل سالن امتحانات دانشکده علوم انسانی برگزار خواهد شد.

ضمنا برگزاری آزمون دوم یعنی 12 آذرماه قطعی نیست و فقط ویژه دانشجویانی است که در آزمون نخست (21 آبان ماه) موفق به کسب نمره قبولی (70% نمره کل) نشده باشند.

١١:٠٧ - شنبه ٢١ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠١٧    /    تعداد نمایش : ٨٧٧

بازدید امروز : 48
 کل بازدید : 129539
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.