اخبار > استارت پیاده سازی استاندارد ایزو 17025 در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس

پیاده سازی استاندارد ایزو 17025

استارت پیاده سازی استاندارد ایزو 17025 در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس

استاندراد ایزو 17025 شامل کلیه الزاماتی است که آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون باید آنها را برآورده سازند تا بتوانند اثبات کنند که یک سیستم کیفیت را به کار گرفته و از نظر فنی صلاحیت داشته و قادر به فراهم آوردن نتایج معتبر ‌می باشد. آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیونی که الزامات این استاندارد بین المللی را برآورده نمایند، خودبه‌خود الزامات استانداردهای ISO 9001 و ISO 9002 را نیز برآورده خواهند نمود.

این استاندارد که آزمون محور می باشد، قرار است برای برخی از آزمون های اصلی قابل انجام در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس، پیاده سازی گردد. بدین منظور روز چهارشنبه مورخ 25 مهرماه 1397 دوره آشنایی با پیاده سازی استاندارد ایزو 17025 با حضور کارشناسان پژوهشکده خلیج فارس و کارشناسان آزمایشگاه مرکزی و با حضور رئیس محترم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در محل سالن جلسات پژوهشکده خلیج فارس برگزار گردید. طبق قراردادی که با شرکت پایش فرآیند آراد منعقد گردیده است، بنا شده تا پایان نیم سال دوم سال 1397 کار پیاده سازی ایزو برای آزمون های منتخب به سرانجام برسد.

مزایای اخذ استاندارد ISO17025

برخی از مزایای اخذ این استاندارد عبارتست از:

1.      ارتقا سطح آزمایشگاه‌های عضو و کسب اعتبار بین‌المللی

2.      افزایش اطمینان از صحت نتایج ارایه شده توسط آزمایشگاه‌ها

3.      کسب اطمینان از کالیبره شدن مستمر تجهیزات آزمایشگاه‌ها

4.      تسهیل همکاری میان آزمایشگاه‌ها و سایر سازمانها

5.      استاندارد کردن روشهای اجرایی و مدیریتی آزمایشگاه‌ها

6.      ارتقاء سطح مشتری مداری آزمایشگاه‌ها

7.      امکان پذیرش آزمایشگاه‌ها به عنوان آزمایشگاه مرجع از طرف موسسه استاندارد

8.      امکان ارایه خدمات در سطح بین المللی

9.      انطباق استانداردهای ISO 9001-9002 با مقدمات این استاندارد

١٦:١١ - يکشنبه ٢٩ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠٤٦    /    تعداد نمایش : ٧٣٢

بازدید امروز : 54
 کل بازدید : 129545
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.