به وب سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس خوش آمدید

خبرخوان

مطالب سایت

ارتقا جایگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس
آزمایشگاه آنالیز پیشرفته زیر مجموعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس در ارزیابی سالانه آزمایشگاه های کشور که به وسیله شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود، توانست در جایگاه " آزمایشگاه های توانمند" کشور قرار گیرد. طبق این دسته بندی 6 سطح برای آزمایشگاه ها ی کشور پیش بینی شده است که شامل ۱-مستعد عضویت ۲-عضو آزمایشی ۳-ازمایشگاه فعال ۴- آزمایشگاه توانمند ۵- آزمایشگاه ممتاز و ۶- آزمایشگاه پیشرو می باشد. آزمایشگاه آنالیز پیشرفته از بدو تاسیس تا کنون که 6 سال می گذرد موفق به صعود 4 سطحی در این دسته بندی شده است و توانسته از آزمایشگاه مستعد عضویت به رتبه آزمایشگاه های توانمند کشور ارتقاء یابد. لازم به ذکر است، ملاک های شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی برای ارزش گذاری آزمایشکاه ها شامل میزان خدمات انجام شده، میزان رضایت مشتری و ارتباط با شبکه در قالب رعایت دستور العمل ها، برگزاری دوره ها، شرکت در نشست ها، ارائه گزارش و ... می باشد.
اعلام سقف حمایت مالی از سوی شبکه فناوری راهبردی | ویژه پاییز 1400
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی سراسر کشور، دانشجویان دکتری و پژوهشگران پسا‌دکتری،کارشناسی ارشد، کارشناسی، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور و سایر پژوهشگران برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از طریق باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی حمایت می کند.
دستگاه STA توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خریداری شد
نصب و راه اندازی دستگاه پرکاربرد آنالیز حرارتی در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس انجام شد. متقاضیان محترم می توانند نمونه های خود را از طریق آدرس پستی ذکر شده در منوی "تماس با ما"، ارسال نمایند.
اطلاعیه برگزاری آزمون HSE |  دوره پاییز 1400
اطلاعیه برگزاری آزمون HSE | دوره پاییز 1400
آزمون HSE ویژه پاییز در پایان مردادماه برگزار خواهد شد ...