به وب سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس خوش آمدید

اطلاعیه آزمون HSE | بهمن ماه 1401
آزمون HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس
دعوت به همکاری
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس در نظر دارد در راستای خدمات رسانی بهتر و گسترده تر به محققین، دانشجویان و اعضا هیات علمی دانشگاه و خارج از دانشگاه، با تجهیزات موجود و دارای تکنولوژی بالا، اقدام به جذب دانشجو با شرایط قید شده در پوستر نماید. از علاقه مندان واجد شرایط دعوت می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 07731222629 تماس حاصل فرمایند.
اطلاعیه آزمون HSE | ویژه بهار 1401
آزمون HSE نوبت بهـــار 1401 ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در روز چهارشنبه مورخ 21 اردیبهشت ماه 1401 طبق برنامه ذیل در سامانه LMS برگزار خواهد شد.
اطلاعیه آزمون HSE | ویژه زمستان 1400
دوره جدید آزمون HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس
ارتقا جایگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس
آزمایشگاه آنالیز پیشرفته زیر مجموعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس در ارزیابی سالانه آزمایشگاه های کشور که به وسیله شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود، توانست در جایگاه " آزمایشگاه های توانمند" کشور قرار گیرد. طبق این دسته بندی 6 سطح برای آزمایشگاه ها ی کشور پیش بینی شده است که شامل ۱-مستعد عضویت ۲-عضو آزمایشی ۳-ازمایشگاه فعال ۴- آزمایشگاه توانمند ۵- آزمایشگاه ممتاز و ۶- آزمایشگاه پیشرو می باشد. آزمایشگاه آنالیز پیشرفته از بدو تاسیس تا کنون که 6 سال می گذرد موفق به صعود 4 سطحی در این دسته بندی شده است و توانسته از آزمایشگاه مستعد عضویت به رتبه آزمایشگاه های توانمند کشور ارتقاء یابد. لازم به ذکر است، ملاک های شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی برای ارزش گذاری آزمایشکاه ها شامل میزان خدمات انجام شده، میزان رضایت مشتری و ارتباط با شبکه در قالب رعایت دستور العمل ها، برگزاری دوره ها، شرکت در نشست ها، ارائه گزارش و ... می باشد.
اعلام سقف حمایت مالی از سوی شبکه فناوری راهبردی | ویژه پاییز 1400
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی سراسر کشور، دانشجویان دکتری و پژوهشگران پسا‌دکتری،کارشناسی ارشد، کارشناسی، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور و سایر پژوهشگران برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از طریق باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی حمایت می کند.
دستگاه STA توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خریداری شد
نصب و راه اندازی دستگاه پرکاربرد آنالیز حرارتی در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس انجام شد. متقاضیان محترم می توانند نمونه های خود را از طریق آدرس پستی ذکر شده در منوی "تماس با ما"، ارسال نمایند.
اطلاعیه برگزاری آزمون HSE |  دوره پاییز 1400
اطلاعیه برگزاری آزمون HSE | دوره پاییز 1400
آزمون HSE ویژه پاییز در پایان مردادماه برگزار خواهد شد ...