اطلاعیه آزمون HSE | ویژه بهار 1401

به استحضار می‌رساند، آزمون HSE نوبت بهـــار 1401 ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در روز چهارشنبه مورخ  21 اردیبهشت ماه 1401 طبق برنامه ذیل در سامانه LMS برگزار خواهد شد.  جهت ورود به کلاس و مشاهده محتوای کلاس و لینک آزمون در روز موعود، لازم است که ابتدا در بدو ورود به کلاس با فشردن دکمه ثبت نام، در  این درس نام نویسی نمایید. دانشجویان متقاضی آزمون جدید که قبلا نیز در این درس برروی سامانه ثبت‌نام نموده‌اند، لازم است تا مجددا در کلاس ثبت نام نمایند. این امکان از امروز تا 48 ساعت پیش از آزمون از طریق ورود به لینک زیر، فراهم شده است. خاطرنشان می‌گردد، شرکت دانشجویان در آزمون غیرمرتبط به منزله عدم شرکت در آزمون و حذف نمره وی خواهد بود.

• زمان آزمون گروه A | رشته های بدون آزمایشگاه یا کارگاه | شامل کلیه رشته های انسانی و رشته های ریاضی و آمار : در محدوده ساعت 9:00 الی 9:29 صبح
  • زمان آزمون گروه |  B رشته های دارای آزمایشگاه یا کارگاه | شامل سایر رشته‌های دانشگاه: در محدوده ساعت  10:00  الی  10:29 صبح

لیک کلاس و آزمون مرتبط:  کلیک کنید

دستورالعمل برگزاری دوره های HSE