دستگاه STA توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خریداری شد

STA6000 Perkin Elmer

یک دستگاه STA مارک پرکین المر مدلSTA 6000 ساخت کشور آمریکا با قابلیت انجام آنالیز در محدوده دمایی 15 تا 1000 درجه سانتی‌گراد نصب و راه اندازی شد و آماده ارائه خدمات به کلیه محققین یا متقاضیان داخل و خارج از دانشگاه می باشد. این دستگاه حرارتی با تکنولوژی بالا،تلفیقی از گرماسنج روبشی افتراقی (DSC) و نیزآنالیز توزین حرارتی (TGA) به صورت همزماناست و از پرکاربردترین روش های آنالیز مواد می باشد. به کمک این آنالیز خواص شیمیایی و فیزیکی مواد به عنوان تابعی ازد ما و بر اساس برنامه حرارتی کنترل شده، اندازه‌گیري می‌شود. با تفسیر نتایج این آنالیزها نه تنها می توان پایداری حرارتی مواد را سنجید، بلکه می توان به اطلاعات بسیار ارزشمندی مانند میزان رطوبت ماده، وضعیت تبلور آن، دمای وقوع استحاله‌ها و یا واکنش‌ها دست یافت. همچنین امروزه این آنالیز برای بررسی میزان بارگزاری مواد آلی و داروها در نانوذرات معدنی مورد توجه محققین قرار گرفته است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

دیدگاه شما چیست؟